Kant met naald (en) de klos!
Kant ... de klos !!!
 Oude verhalen · 29 augustus 2013

2013 Het jaar van veranderingen, daarom nu wat prive berichten.

 

1 mei nam ik afscheid bij mijn werkgever, onder andere om me voor te bereiden op het aanstaande vertrek.

Samen met Ylme, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, vertrek ik eind september voor een langere periode naar ons appartement op Mallorca, om daar te genieten van zon zee er rust. Maar niet al te veel rust, mijn hobby kant zal ik niet loslaten, dus ook niet het contact via deze site.

En, zoals is te zien is ook deze site vernieuwd.

Op de jaarpaginas van patroon van de maand, zijn nu afbeeldingen te zien van de diverse patroontjes, als je daarop klikt kom je bij het volledige patroon. Er is een extra pagina waarop het laatste patroon in zijn totaal is te zien.

Omdat mijn gezondheid het even liet afweten heb ik dit jaar al een patroon van de maand over moeten slaan. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve wensen die ik mocht ontvangen voor zover ik daar niet aan toe ben gekomen. Gelukkig klim  ik weer uit het dal en hoop het nog jaren vol te houden.

In deze peride gaf ook mijn computer de geest gaf met alle gevolgen van dien. Helaas ben ik daardoor ook nog tekst en fotos voor deze rubriek verloren. Mochten ze nog uit het wrak omhoog gehaald worden dan hoop ik ze later nog te plaatsen. Ook ben ik bang dat ik niet adequaat heb kunnen reageren op alle berichtjes.

In verband met de verhuizing zal het patroon van oktober ook op zich laten wachten.

Als u me meer prive wil volgen ben ik ook op Facebook te vinden.

 

 

 

hosted by masm  |  klos  |  powered by pluck